Mitä uutta?

Tervetuloa Vierailia! Haluatko kirjautua sisään? Vai haluatko luoda uuden asiakastilin?

Tervetuloa uudistettuun Dekoase.com:iin. Tämä verkkokauppa korvaa vanhan Dekoase.com-sivuston.

Dekoase.com on aloittanut toimintansa elokuussa 2006. Verkkokauppa keskittyy erilaisiin pääasiallisesti rekvisiitta- ja koristekäyttöön soveltuviin asereplikoihin ja aseisiin liittyviin varusteisiin.

 

UUTTA! Vuoden 2014 lopulla / 2015 alussa Dekoase.com laajentaa huomattavasti tuotevalikoimaa.

Uusina tuoteryhminä:

Museolaatuiset reproversiot viikinkiaikaisista ja keskiaikaisista miekoista ja suojavarusteista kuten haarniskoista ja kypäristä. Esimerkiksi miekat ovat oikeita miekkoja eli ne on valmistettu käsityönä laadukkaista alkuperäistä vastaavista materiaaleista ja ne sopivat re-enactment (historian elävöittäminen) rekvisiitaksi ja miekkailuun sekä teroitettuna leikkausharjoituksiin. Haarniskat ja kypärät ovat niinikään alkuperäisten mallien mukaan valmistettuja reproversioita. Hintataso tulee olemaan olennaisesti edullisempi kuin suomessa nykyisin myytävillä vastaavilla tuotteilla.

Samurai-miekat Dekoase.com-verkkokauppaan otetaan laaja valikoima erilaisia käsintehtyjä samuraimiekkoja, valmistusmateriaalina 1045, 1060, 1095 ja 9260 -laatuiset hiiliteräkset. Katanat ovat käyttömiekoiksi valmistettuja, teroitettuja ja sopivia sekä keräilyesineiksi että aktiiviseen harrastuskäyttöön. Laadukkaiden miekkojen lisäksi valikoimaan tulee myös erittäin halpoja 1045-hiiliteräksestä valmistettuja teroitettuja samuraimiekkoja. Malleja ja variaatioita tulee useita kymmeniä, hinnat n. 40-200 EUR/kpl eli hinta/laatusuhteeltaan huomattavan edullisia verrattuna Suomessa nykyisin myynnissä oleviin samuraimiekkoihin.

Kiinalaiset miekat (Kung-Fu-miekat) Valikoimaan saapuu myös useita kiinalaisia miekkamalleja, jotka on valmistettu käsityönä oikeiksi miekoiksi eli ne omaavat vähintään 1045-laatuisen teroitetun hiiliterästerän. Hinta n. 50-100 EUR/kpl.

Veitset Valikoimaan otetaan myös klassisia veitsimalleja. Nämä ovat pääsääntöisesti käyttöveitsiksi valmistettuja moderneja veitsiä, jotka edustavat malliltaan klassisia tyyppejä, mm. tanto, Bowie ja Ka-Bar. Tämän lisäksi tulossa on myös pääasiallisesti keräilykäyttöön tarkoitettuja kopioita historiallisista tikareista ja veitsistä. Hinnat ovat Suomen hintatasoon nähden edullisia.

Punapistetähtäimet, laser-tähtäimet ja kiikaritähtäimet sekä CNC-koneistetusta alumiinista valmistetut tähtäinjalat yms. Weaver / Picatinny-kiskot. Nämä tuotteet on luonnollisesti suunniteltu ja valmistettu oikeisiin ampuma-aseisiin, hinnat tulevat kuitenkin olemaan erittäin edulliset verrattuna Suomen nykyiseen hintatasoon. Kiskojärjestelmiä / tähtäinjalkoja tulee mm. AK, Saiga (sekä kivääri että haulikko), Remington 870, AR-15, G3, MP5-tyyppisiin pitkiin aseisiin ja pistooleihin.

Yksittäisiä mallituotteita on jo lisätty tuoteryhmäsivuille, lopullinen valikoima tulee olemaan huomattavasti laajempi.

 

Uudet tuotteet heinäkuu

Valmistaja
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote varten.
Tarkennettu haku
Ostoskorisi on tyhjä
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita
Kieli
English Finnish