Dekoase.com-verkkokauppa

Tervetuloa Vierailia! Haluatko kirjautua sisään? Vai haluatko luoda uuden asiakastilin?

Tervetuloa uudistettuun Dekoase.com:iin. Tämä verkkokauppa on korvannut vanhan 2006 elokuussa avatun Dekoase.com-sivuston 28.01.2014. Verkkokauppa keskittyy erilaisiin pääasiallisesti rekvisiitta- ja koristekäyttöön soveltuviin asereplikoihin ja aseisiin liittyviin varusteisiin.

 

Dekoase.com:n pääasialliset tuoteryhmät ovat:

Replika-aseet Ampumakelvottomiksi replikoiksi valmistetut metalliset replika-aseet. Nämä replikat vastaavat kooltaan ja painoltaan läheisesti oikeita esikuviaan ja ne soveltuvat rekvisiitaksi kuvauksiin ja teatteriin, erilaisiin harjoituksiin korvaamaan oikeita ampuma-aseita sekä koristeeksi. Replikat on valmistettu valetuista osista, puuosat ovat aitoa puuta ja keskeiset toiminnot kuten latausliike ja kuivalaukaisu ovat toimivia, mutta ampumakelvottomiin replikoihin ei sovelleta ampuma-aseisiin liittyviä säännöksiä (lukuunottamatta kantamista julkisella paikalla).

Museolaatuiset reproversiot historiallisista, mm. viikinkiaikaisista ja keskiaikaisista, miekoista ja suojavarusteista kuten haarniskoista ja kypäristä. Esimerkiksi miekat ovat oikeita miekkoja eli ne on valmistettu käsityönä laadukkaista alkuperäistä vastaavista materiaaleista ja ne sopivat re-enactment (historian elävöittäminen) rekvisiitaksi ja miekkailuun sekä teroitettuna leikkausharjoituksiin. Haarniskat ja kypärät ovat niinikään alkuperäisten mallien mukaan valmistettuja reproversioita.

Samurai-miekat Dekoase.com-verkkokauppan valikoimassa on erilaisia laadukkaista samuraimiekkoja, valmistusmateriaalina 1045, 1060, 1095 ja 9260 -laatuiset hiiliteräkset. Katanat ovat käyttömiekoiksi valmistettuja, teroitettuja ja sopivia sekä keräilyesineiksi että aktiiviseen harrastuskäyttöön. Laadukkaiden käyttömiekkojen lisäksi valikoimassa on myös erittäin halpoja 1045-hiiliteräksestä valmistettuja teroitettuja samuraimiekkoja, jotka soveltuvat erimerkiksi koriste- ja rekvisiittakäyttöön.

Kiinalaiset miekat (Kung-Fu-miekat) Valikoimassa on myös useita kiinalaisia miekkamalleja. Mallista riippuen miekat soveltuvat sekä koristeeksi että käyttömiekoiksi Tai Chi (Taiji)-harjoituksiin, eräät mallit myös leikkausharjoituksiin.

Veitset Valikoimassa on myös klassisia veitsimalleja. Nämä ovat pääsääntöisesti käyttöveitsiksi valmistettuja moderneja veitsiä, jotka edustavat malliltaan klassisia tyyppejä, mm. tanto, Bowie ja Ka-Bar. Tämän lisäksi valikoimassa pääasiallisesti keräilykäyttöön tarkoitettuja kopioita historiallisista tikareista ja veitsistä.

Punapistetähtäimet, laser-tähtäimet ja kiikaritähtäimet sekä CNC-koneistetusta alumiinista valmistetut tähtäinjalat, kiskojärjestelmät yms. Weaver / Picatinny-kiskot. Nämä tuotteet on suunniteltu ja valmistettu oikeisiin ampuma-aseisiin, mutta niitä voi käyttää useinmiten myös Airsoft-aseissa yms.

 

Uudet tuotteet kesäkuu

Valmistaja
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote varten.
Tarkennettu haku
Ostoskorisi on tyhjä
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita
Kieli
Finnish English