59.00€

Colt Peacemaker "Artillery" Old West + Norsunluukahva
[1150/G]

Smith&Wessonin läpiporattua rullaa koskeva patentti esti muita amerikkalaisia asevalmistajia käyttämästä normaalin mallin mukaisia metallihylsyisiä patruunoita aseissaan ilman lisenssimaksuja. Kilpailijan patentin rauettua vuonna 1873 Colt toi markkinoille Single Action Armyn, josta tuli Villin Lännen ikonisimpia aseita.

Alkuperäinen SAA oli kalipeeria .45 Long Colt, mutta asetta pesitettiin myöhemmin myös muille kalipeereille, joista .38 Long Colt ja .44/40 olivat tavallisimpia. First Generation SAA oli Coltilla tuotannossa 1873-1940, tuotantoa jatkettiin 1956-1974 ja viimeisimmän sukupolven revolverien tuotanto jatkuu edelleen, lisäksi useat asetehtaat valmistavat SAA:n tarkkoja tai tulkittuja replikoita.

SAA:n standardipiipunpituudet olivat 4 ¾" ("Quick Draw"-malli), 5 ½" ("Artillery"-malli) ja 7 ½” ("Cavalry"-malli), custom-pituuksia oli saatavilla tilauksesta. Kaiverrettuja erikoismalleja oli saatavilla kaikista Coltin aseista ja niitä jaettiin tehtaan toimesta lahjoina merkkihenkilöille sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Peacemakeria ei koskaan valmistettu ”harmaana” mutta käytössä kuluneena sinistetyn aseen värisävy muuttui harmahtavaksi joten suuri osa alkuperäisistä 1800-luvun aseista on väritykseltään ”Old West”-tyyppiä.

Tämän replikan kahvat ovat sileäpintaista norsunluujäljitelmää, johon on muotoiltu otetta parantavat sormilovet. Muista kahvamalleista poiketen kahvoissa ei ole näkyvää kiinnitysruuvia kahvan vasemmalla puolella.

Peacemaker-replikoihin voidaan ladata Denix #50 replikapatruunoita.

  • Denix replika-ase #1150/G
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Kahva norsunluujäljitelmää (muovia)
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito, latausportti aukeaa, ejektori toimii, rullaan voidaan ladata replikapatruunoita #50
  • Pituus: 305mm
  • Paino:
Tilapäisesti loppu.

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Tuotearviot

Asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös
Colt Model 1860 Army Musta
Colt Model 1860 Army Musta
Replikapatruuna Denix #50 (SAA revolveri)
Replikapatruuna Denix #50 (SAA revolveri)
Valmistaja
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote varten.
Tarkennettu haku
Tietoa valmistajasta
Muut tuotteet
Jaa tuote
Jaa sähköpostitse.
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Kieli
Finnish English