89.95€

Rengashaarniskalahkeet 2kpl
[CH-AH3871]

Nahkahihnoilla vyöhön kiinnitettävät jalat suojanneet rengashaarniskalahkeet antoivat yhdessä rengashaarniskapaidan helman kanssa seisovalle ja ratsastavalle ritarille lähes täydellisen suojauksen vaikeuttamatta kuitenkaan jalkojen (reisinivelien) liikkuvuutta ja haittaamatta satulassa istumista ja ratsastamista. Liikkuvuuden ja käyttömukavuuden takia yhtenäisiä rengashaarniskahousuja ei valmistettu, vaan erilliset lahkeet olivat käyttökelpoisemmat.

Nämä rengashaarniskalahkeet on valmistettu vastaavien rengashaarniskapaitojen tavoin niittaamattomista galvanoiduista teräslenkeistä. Renkaan vahvuus 1,5mm, halkaisija 8mm. Lahje on avoin koko pituudeltaan ja se kiinnitetään jalan ympärille sitomalla lahkeen takareunat yhteen ohuilla nahkanyöreillä. Lahkeessa on yläreunassa kiinteä lenkki vyötä varten. Lahkeiden kaikki reunat on päällystetty nahalla.

Sisältää lahjeparin eli 2kpl lahkeita. (Mukana on pari nahkasuikaletta, mutta niitä tarvitaan mielellään vähintään kolme kappaletta lahjetta kohti. Suikaleet eivät myöskään kestä pitkään aktiivisessa käytössä, mutta uusia voi leikata itse nahasta. Lahkeen sitomiseen voi käyttää myös kuparilankaa tms.)

 

 

Tuotearviot

Asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös
Rengaspanssarihansikkaat
Rengaspanssarihansikkaat
Nahkaiset kyynärvarsisuojat
Nahkaiset kyynärvarsisuojat
Valmistaja
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote varten.
Tarkennettu haku
Ostoskorisi on tyhjä
Tietoa valmistajasta
Muut tuotteet
Jaa tuote
Jaa sähköpostitse.
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Kieli
Finnish English