69.55€

Colt Python .357 Magnum 6" piipulla
[1050]

Klassinen Colt Python .357 Magnum-kalipeerinen kuudesti laukeava kaksitoiminen revolveri 6" (15cm) piipulla. 2000-luvun alussa tuotannosta poistunut Colt Python on erittäin hyvin tehty, mutta kokoonpanossa ja viimeistelyssä tarvitun käsityön suuresta osuudesta johtuen kallis revolveri. Python oli ensimmäinen painavalla piipulla ja ventiloidulla yläkiskolla varustettu revolverimalli, ja se erosi ulkomuodoltaan selvästi muista revolvereista. Painava piippu osoittautui niin käytännölliseksi ratkaisuksi, että siitä on sittemmin tullut normaali revolverien ominaisuus.

Replikan rullan kammiot ovat läpiporatut, mutta niitä ei ole pesitetty replikapatruunoille. Denixin SAA-revolvereihin tarkoitettu replikapatruuna (#50) mahtuu rullan patruunapesään, mutta on alikokoinen ja liikkuu rullan sisällä.

  • Denix replika-ase #1050
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Muovikahvat
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito, rulla taittuu sivulle
  • Pituus: 310mm
  • Paino:
Loppu

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Tuotearviot

Asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös
Replikapatruuna Denix #50 (SAA revolveri)
Replikapatruuna Denix #50 (SAA revolveri)
Valmistaja
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote varten.
Tarkennettu haku
Ostoskorisi on tyhjä
Tietoa valmistajasta
Muut tuotteet
Jaa tuote
Jaa sähköpostitse.
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Kieli
Finnish English