59.76€

Taktinen Kiikaritähtäin 2-6x32mm
[RDSM-2-7x32m]

Metsästykseen tai rata-ammuntaan sopiva kompakti alumiinirunkoinen kiikaritähtäin 2-6x32mm suurennuksella. Soveltuu hyvin taktisiin itselataaviin kivääreihin (reserviläiskivääreihin). Tässä kiikaritähtäimessä on monipuoliset säätömahdollisuudet ja ristikon valaisumahdollisuus, multi-coat-pinnoitetut kameralaatuiset linssit ja 25,4mm runkoputki. Vesitiivis ja höyrytiivis runkorakenne. Ylöstaittuvat irrotettavat linssinsuojukset sekä objektiivin eteen kierteillä kiinnittyvä alumiininen 50mm pituinen häikäisysuoja.

Tähtäimessä on paristokäyttöinen valaistu tähtäinristikko, mikä helpottaa käyttöä hämärissä olosuhteissa. Valaistun ristikon väri on vaihdettavissa punaiseksi tai vihreäksi ja ristikon kirkkaus on säädettävissä (5 kirkkaustasoa molemmissa väreissä). Tähtäintä voidaan käyttää myös ilman ristikon valaisua (myös ilman paristoa), tällöin ristikko on musta. Tähtäimeen sopii tavallinen CR2032-nappiparisto.

HUOM! Tähtäimen mukana ei ole kiinnitysjalkoja.

HUOM! Tämä kiikaritähtäin on tarkoitettu ampuma-aseisiin. Mallia ei ole luokiteltu ilma-aseisiin sopivaksi. (Ilmakiväärin laukauksen tuottama kaksisuuntainen tärähdys rasittaa optisia tähtäimiä eri tavalla kuin ruutiaseen taaksepäin suuntautuva rekyyli. Tästä syystä korkealaatuisetkin ampuma-aseisiin tarkoitetut kiikaritähtäimet ja punapistetähtäimet voivat vaurioitua tehokkaaseen ilmakivääriin asennettuina.)

Tähtäimet ovat suoraan valmistajalta hankittuja ilman turhia tuotemerkki- yms. kuluja, joten hinta on erittäin kilpailukykyinen.

  • Malli: 2-6X32AOE
  • Objektiivin halkaisija: 32mm
  • Tähtäinkuvio: 5 kirkkausasetusta, valaistuna punainen / vihreä, valaisemattomana musta
  • Suurennos: 2-6x
  • Runkoputken halkaisia: 25,4mm
  • Virtalähde: nappiparisto CR2032, 1 kpl
  • Mitat: 220*50mm
  • Paino: 360g

 

 

Tuotearviot
Valmistaja
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote varten.
Tarkennettu haku
Ostoskorisi on tyhjä
Tietoa valmistajasta
Muut tuotteet
Jaa tuote
Jaa sähköpostitse.
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Kieli
Finnish English