79.00€

Smith&Wesson Schofield nikkeli
[1008/NQ]

Smith&Wesson 1870 Mod. 3 American / Schofield oli ensimmäinen suurikalipeerinen hylsyllisiä patruunoita käyttävä USA:ssa valmistettu revolveri. Auki taittuva rakenne ja automaattinen ejektori nopeuttivat huomattavasti lataamista koska kaikki hylsyt voitiin poistaa samanaikaisesti. USA:n ratsuväki otti Schofieldin käyttöön hitaanlaisesti ja kaiken kaikkiaan tilasi vain 7000 asetta, osittain ongelmana oli .45 Smith&Wesson-kalipeeri joka oli .45 Colt patruunaa lyhyempi aiheuttaen yhteensopivuusongelman Peacemakereiden kanssa.

Schofield saavutti kuitenkin suurta suosiota sekä siviilien keskuudessa että ulkomailla, mm. Venäjän keisarillinen armeija hankki hieman modifioitua Schofieldia kalipeerissa .44 Russian. Asetta kopioitiin myös Euroopassa ja kappalemäärissä laskettuna se oli kokonaisuutena 1800-luvulla huomattavasti suositumpi kuin Peacemaker.

Replikan rullaan voidaan ladata Denixin SAA-revolverin replikapatruunoita #50.

  • Denix replika-ase #1008/NQ
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Aidot puukahvat
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito, taittuu auki
  • Pituus: 360mm
  • Paino:
Tilapäisesti loppu

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Tuotearviot

Valmistaja
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote varten.
Tarkennettu haku
Ostoskorisi on tyhjä
Tietoa valmistajasta
Muut tuotteet
Jaa tuote
Jaa sähköpostitse.
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Kieli
Finnish English