Akvaterra verkkokauppa 01

Toimintakonsepti

Dekoase.com-verkkokauppa on erikoistunut rekvisiittakäyttöön soveltuvien replika- ja näköisaseiden sekä muiden aseiden kaltaisten esineiden myyntiin. Valikoimassa on myös tarvikkeita toimintakuntoisiin ampuma-aseisiin sekä turvallisuustuotteita.

Keskeisenä tavoitteena on tarjota erikoistuotteita mahdollisimman edulliseen hintaan ja painottaa samalla mahdollisimman korkeaa hinta/laatusuhdetta. Toiminta perustuu kustannustehokkaaseen internet-pohjaiseen postimyyntiin. Kaikki kustannukset pyritään minimoimaan, joten Dekoase.com:lla ei ole yleisölle avoimia toimitiloja tai kiinteitä aukioloaikoja.

Tuotevalikoiman edullisuus perustuu kustannustehokkaaseen hankintaan suurina erinä ja / tai tuotteiden valmistuttamiseen Suomen markkinoita varten. Dekoase.com:n valikoimassa on siten tarvikkeita, joita ei ole saatavilla muualta Suomesta, ja kyseiset tuotteet ovat edullisia verrattuna vastaaviin muiden valmistajien nimellä myytäviin tuotteisiin.

Dekoase.com historia:

Alkuperäinen Dekoase.com-sivusto on aloittanut toimintansa internetissä 15.08.2006. Alunperin Dekoase.com (versio 1) oli passiivinen myyntisivusto / online-tuotekuvasto, eli sivustolla ei ollut verkkokkauppaohjelmistoa ja ostoskoritoimintoa. Sivusto ei ollut varsinainen verkkokauppa, vaan tilaukset tehtiin sähköpostin välityksellä ja kaikkien tilausten kiinteä toimituskulu oli 10 euroa. Verkkokauppa-pohjaiseen kauppaan (versio 2) siirryttiin 28.01.2014. Tämä alkuperäinen verkkokauppa alkoi kärsiä php-pohjaisista ongelmista 2020 alkupuolella, mutta kaupan uudistaminen viivästyi erinäisistä syistä. Uudistettu kauppa (versio 3) samalle OsC-pohjalle tehtiin 2020 lopulla, mutta sitä ei koskaan julkaistu verkkokauppa-alustaan liittyvien puutteiden takia. Uusi moderni verkkokauppa (versio 4) avattiin vihdoin vasta heinäkuussä 2023.

Alkuvaiheessa Dekoase.com:n tuotevalikoima sisälsi pääasiassa deaktivoituja aseita ja starttiaseita (jotka ovat myöhemmin poistuneet valikoimasta lainsäädännössä tapahtuneiden muutosten seurauksena), ja sitä on laajennettu vuosien myötä muihin tuoteryhmiin. Valikoimaan otettavat toiminnalliset tuotteet valitaan objektiivisen testauksen perusteella hinta/laatusuhteen varmistamiseksi.

Scroll to Top