Bipodi / Kiväärin etujalat (+Weaver-adapteri)

37,50 

Bipodi / Kiväärin etujalat ja Weaver-adapteri. Kiinnitys joko yleismalliseen bipodin kiinnitystappiin tai weaver-kiskolla varustettuun etutukkiin.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): CF-BD01 Osasto:

Kivääriin sopivat etujalat / Bipodi ja ylimääräinen Weaver-adapteri. Metallirakenteinen, jalkojen päissä kumiset suojukset. Säädettävät jalat, jotka voidaan taittaa piipun suuntaisesti kuljetusta varten.

Bipodi voidaan kiinnittää joko yleismalliseen bipodin kiinnitysnastaan tai aseen etutukissa olevaan Weaver- / Picatinny-kiskoon, mukana on sopiva Weaver-kiinnitysadapteri.

Etujalkojen kiinnityksen jäykkyys on vapaasti säädettävissä. Bipodi voidaan säätää täysin kiinteäksi etutukkia vasten, jolloin aseen asentoa voidaan muuttaa vain Bipodin jousikuormitteisten jalkojen välityksellä painamalla / kääntämällä koko asetta. Tämä on käytännöllistä toiminnallisessa ammunnassa. Toisaalta kiinnitys voidaan säätää niin väljäksi, että asetta pystyy kääntämään ja kallistamaan Bipodin kiinnitysnastan varassa ilman, että etujalkojen asento muuttuu eikä jalkojen jousivastetta tarvitse käyttää. Tämä sopii tarkkuus- / rata-ammuntaan.

Bipodi on suunniteltu oikeisiin ampuma-aseisiin, mutta sitä voidaan käyttää myös ilma-aseissa yms.

 

 

Paino 0,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bipodi / Kiväärin etujalat (+Weaver-adapteri)”
Scroll to Top