Colt Baby Dragoon / Pocket Model

35,01 

Colt Baby Dragoon / Pocket Model revolverin metallinen replika. Tämä malli oli pienikokoisin Colt-revolveri nallilukkoisten aseiden kaudella ja se on käytännössä pienennetty versio Colt Navy-revolverista.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): DE-1259G Osasto:

Colt Baby Dragoon / Colt Old Model Pocket Pistol otettiin tuotantoon vuonna 1848 ja sitä valmistettiin vuoteen 1850 asti. Ase oli pieni ja helposti kätkettävä .31 kalipeerinen taskurevolveri. Malli erosi muista saman aikakauden nallilukkoisista Coltin aseista piipun alapuolelta puuttuvan integroidun latausvivun osalta.

Revolveria valmistettiin ensin viiden kammion rullalla ja kulmikkaalla liipasinkaarella. Vuonna 1849 liipasinkaari muutettiin pyöristetyksi ja rullaan lisättiin kuudes kammio. Pocket Pistol-mallin korvasi vuonna 1851 tuotantoon tullut suurikokoisempi ja suurikalipeerisempi Colt Navy Model.

  • Denix replika-ase #1259/G
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Puujäljitelmäkahvat
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito
  • Pituus: 220mm
  • Paino:

Tilapäisesti loppu

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Colt Baby Dragoon / Pocket Model”
Scroll to Top