Colt Model 1860 Army Kokomusta ERIKOISMALLI

74,00 

Mustaruutirevolveri Colt 1860 Army kokomustalla viimeistelyllä ja puukahvalla. Erikoismalli Denix 1007 replika-revolverista.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): DE-1007N Osasto:

Alkuperäisessä Colt Army 1860 revolverissa liipasinkaaren sisältävä rungon pohjaosa ja kahvan runko-osan etupuoli oli tehty messingistä (“gun metal”). Aseen runko ja kahvan takaosa olivat teräsrakenteisia joten ase oli sivulta katsottaessa ja varsinkin kädessä pidettäessä käytännössä kokomusta. Messinkinen liipasinkaari / kahvan etukappaleosa korvattiin myöhemmin myös teräsosalla, jolloin ase oli väritykseltään täysin kokomusta tai kirjokarkaistun rungon ja sinistämällä mustattujen osien yhdistelmä.

Koska 1007-replikassa rakennetta on yksinkertaistettu valmistamisen nopeuttamiseksi liipasinkaari / kahvarungon etuosa ei ole erillinen osa kuten aidossa aseessa. Normaalissa 1007/L Colt Army 1860-replikassa aseen koko runko on messinginvärinen mikä erottaa sen silmiinpistävällä tavalla aidosta revolverista jo matkan päästä. Tämä on koettu usein varsin häiritseväksi, joten nyt saatavilla on vihdoin aitoa revolveria myös väritykseltään kopioiva kokonaan mustarunkoinen versio.

Tämä replikamalli ei ole Denixin normaalituotannossa; saatavilla ainoastaan Dekoase.com:sta.

  • Denix replika-ase #1007/N
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Aidot puukahvat
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito, latausvipu toimii
  • Pituus: 370mm
  • Paino:

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 1,8 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Colt Model 1860 Army Kokomusta ERIKOISMALLI”
Scroll to Top