Colt Peacemaker ”Artillery” Nikkeli + Norsunluukahva

63,00 

Colt Single Action Army ”Artillery”-malli 5,5 tuuman piipulla, kiiltävällä nikkelipinnalla ja norsunluujäljitelmäkahvalla. Lupavapaa metallinen asejäljitelmä.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): DE-1150NQ Osasto:

Smith&Wessonin läpiporattua rullaa koskeva patentti esti muita amerikkalaisia asevalmistajia käyttämästä normaalin mallin mukaisia metallihylsyisiä patruunoita aseissaan ilman lisenssimaksuja. Kilpailijan patentin rauettua vuonna 1873 Colt toi markkinoille Single Action Armyn, josta tuli Villin Lännen ikonisimpia aseita.

Alkuperäinen SAA oli kalipeeria .45 Long Colt, mutta asetta pesitettiin myöhemmin myös muille kalipeereille, joista .38 Long Colt ja .44/40 olivat tavallisimpia. First Generation SAA oli Coltilla tuotannossa 1873-1940, tuotantoa jatkettiin 1956-1974 ja viimeisimmän sukupolven revolverien tuotanto jatkuu edelleen, lisäksi useat asetehtaat valmistavat SAA:n tarkkoja tai tulkittuja replikoita.

SAA:n standardipiipunpituudet olivat 4 ¾” (”Quick Draw”-malli), 5 ½” (”Artillery”-malli) ja 7 ½” (”Cavalry”-malli), custom-pituuksia oli saatavilla tilauksesta. Kaiverrettuja erikoismalleja oli saatavilla kaikista Coltin aseista ja niitä jaettiin tehtaan toimesta lahjoina merkkihenkilöille sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Pintakäsittelynä kiiltäväpintainen nikkeli. Tämän replikan kahvat ovat sileäpintaista norsunluujäljitelmää, johon on muotoiltu otetta parantavat sormilovet. Muista kahvamalleista poiketen kahvoissa ei ole näkyvää kiinnitysruuvia kahvan vasemmalla puolella.

Peacemaker-replikoihin voidaan ladata Denix #50 replikapatruunoita.

  • Denix replika-ase #1150/NQ
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Kahvat norsunluujäljitelmää (muovia)
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito, latausportti aukeaa, ejektori toimii, rullaan voidaan ladata replikapatruunoita #50
  • Pituus: 305mm
  • Paino:

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 1,8 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Colt Peacemaker ”Artillery” Nikkeli + Norsunluukahva”
Scroll to Top