Philadelphia Derringer #1018

34,58 

Philadelphia Derringer. Kertalaukeava suustaladattava nallilukkoinen taskuase. Replika on valmistettu kevytmetallista ja puusta, toimiva viritys ja laukaisu.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): DE-1018 Osasto:

Philadelphia Derringer on ”alkuperäinen” kertalaukeava nallilukkoinen Derringer, joka nimettiin tunnetun valmistajansa Henry Deringerin mukaan. Lukuisat muut asevalmistajat kopioivat idean pienestä ja helposti kätkettävästä taskuaseesta, ja asetyypistä alettiin käyttää yleisnimitystä Derringer (joka kirjoitettiin kahdella r:llä alkuperäisen Deringer-nimen sijasta). Philadelphia Derringer on erityisen kuuluisa siitä, että kyseisellä asemallilla John Wilkes Booth murhasi Abraham Lincolnin.

Patruuna-aseiden syrjäyttäessä suustaladattavat aseet myös Derringereitä alettiin valmistaa metallihylsyisille patruunoille, ja moderneja versioita tuotetaan edelleen usean valmistajan toimesta.

  • Denix replika-ase #1018
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Puuosat aitoa puuta
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa
  • Pituus: 165mm
  • Paino:

Loppu

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 0,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Philadelphia Derringer #1018”
Scroll to Top