Pumppuhaulikon taktinen Weaver/Picatinny kolmoiskisko

13,50 

Pumppuhaulikon taktinen Weaver- / Picatinny kolmoiskisko laser-tähtäimelle, valaisimelle yms.. CNC-koneistettua alumiinia. Kiinnitetään haulikon piipun / makasiiniputken etupään ympärille.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): CFU-R18 Osasto:

Pumppuhaulikon tai puoliautomaattihaulikon taktinen Weaver / Picatinny kolmoiskisko. Tarkoitettu täysimittaisella makasiiniputkella varustettuun pumppuhaulikkoon tai puoliautomaattihaulikkoon. Suunniteltu Remington-haulikkoon, mutta on sovitettavissa useimpiin taktista tyyliä edustaviin pumppu- tai puoliautomaattihaulikoihin. Kiinnikkeessä on kolme Weaver / Picatinny kiskoa lisävarusteen omalle kiinnikkeelle, soveltuu esimerkiksi taskulampun tai laser-tähtäimen kiinnittämiseen.

HUOM! Tuotteen mukana toimitetaan kaksi sarjaa (8kpl) lyhyitä ruuveja ja yksi sarja (4kpl) pidempiä ruuveja. Käytännössä myös pidemmät ruuvit voivat olla liian lyhyet joihinkin haulikkomalleihin, mutta jos alkuperäiset ruuvit korvataan pidemmillä (rautakaupasta saatavilla) koneruuveilla, Tri-rail voidaan käytännössä asentaa mihin tahansa pumppuhaulikkoon. (Kuvissa Fabarm, johon mukana tulevat ruuvit ovat liian lyhyet.)

Tri-rail kiskokappaletta voi käyttää myös lyhyemmällä makasiiniputkella varustetussa haulikossa joko kokonaisena tai puolikkaana.

CNC-koneistettua T6061-alumiinia, mustattu.

 

 

Paino 0,2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pumppuhaulikon taktinen Weaver/Picatinny kolmoiskisko”
Scroll to Top