Rengashaarniskalahkeet 2kpl

89,95 

Rengashaarniskan lahkeet, jotka kiinnitetään vyöhön nahkahihnoilla. Lahkeet suojaavat jalat, mutta eivät rajoita jalkojen liikkumista tai haittaa ratsastusta.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): CH-AH3871 Osasto:

Nahkahihnoilla vyöhön kiinnitettävät jalat suojanneet rengashaarniskalahkeet antoivat yhdessä rengashaarniskapaidan helman kanssa seisovalle ja ratsastavalle ritarille lähes täydellisen suojauksen vaikeuttamatta kuitenkaan jalkojen (reisinivelien) liikkuvuutta ja haittaamatta satulassa istumista ja ratsastamista. Liikkuvuuden ja käyttömukavuuden takia yhtenäisiä rengashaarniskahousuja ei valmistettu, vaan erilliset lahkeet olivat käyttökelpoisemmat.

Nämä rengashaarniskalahkeet on valmistettu vastaavien rengashaarniskapaitojen tavoin niittaamattomista galvanoiduista teräslenkeistä. Renkaan vahvuus 1,5mm, halkaisija 8mm. Lahje on avoin koko pituudeltaan ja se kiinnitetään jalan ympärille sitomalla lahkeen takareunat yhteen ohuilla nahkanyöreillä. Lahkeessa on yläreunassa kiinteä lenkki vyötä varten. Lahkeiden kaikki reunat on päällystetty nahalla.

Sisältää lahjeparin eli 2kpl lahkeita. (Mukana on pari nahkasuikaletta, mutta niitä tarvitaan mielellään vähintään kolme kappaletta lahjetta kohti. Suikaleet eivät myöskään kestä pitkään aktiivisessa käytössä, mutta uusia voi leikata itse nahasta. Lahkeen sitomiseen voi käyttää myös kuparilankaa tms.)

 

 

Paino 6 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rengashaarniskalahkeet 2kpl”
Scroll to Top