Winchester 1873 Vipulukkokivääri (musta)

189,58 

Winchester 1873 vipulukkokivääri lupavapanaana kopiona. Replika-ase, joka vastaa 1:1 suhteessa alkuperäistä kivääriä, valmistettu metallista ja puusta. Tässä uudessa mallissa on replikapatruunoiden kanssa toimiva latausmekanismi.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): DE-7318 Osasto:

1:1 kokoinen lupavapaa replika-ase, joka mallintaa legendaarista Winchester Model 1873 -vipulukkokivääriä. Ase on tuttu Villistä lännestä ja se esiintyy jopa yhden länkkärin “päähenkilönä”. Puutukit ja musta “tehdasuusi” kulumaton viimeistely. Replikan mukana on kolme (3) kolmen tähän malliin tarkoitettua replikapatruunaa. Patruunat voi ladata kivääriin latausportista, latausliike lataa patruunan patruunapesään ja uusi latausliike heittää patruunan ulos hylsynpoistoaukosta. (HUOM! Teoriassa näin, käytännössä mekanismi ei ole koriste- ja rekvisiittakäyttöön tarkoitetussa replikassa 100% varmatoiminen kuten oikeassa aseessa ja erityisesti ulosvetäjä on runsaassa käytössä altis kulumiselle.) Winchester 1873-kivääri oli pesitetty lyhyille patruunoille joita käytettiin aikakauden revolvereissa. Tämä johtui vipulukkomekanismista, joka soveltui lyhyelle patruunan pituudelle ja varsinkin putkimakasiinista, jossa luotien oli turvallisuussyistä oltava tylppäkärkisiä (luodit ovat peräkanaa makasiiniputkessa ja terävä luodin kärki voi aseen tärähtäessä osua edellä olevan patruunan nalliin laukaisten sen). Samojen patruunoiden käyttö sekä revolverissa että kiväärissä oli patruunahuollon kannalta hyvin edullista ja mahdollisti saman patruunan ampumisen tarkasti huomattavasti pidemmille etäisyyksille kuin revolverista. Winchester 1873:sta pesitettiin laajalle patruunavalikoimalle joten ase oli saatavilla kaikissa revolverikalipeereissa.

  • Denix replika-ase #7318
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Puuosat aitoa puuta
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito, kaksi liipasinta ja kaksi iskuria, taittuu auki
  • Pituus: 1100mm
  • Paino:2,63kg

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 2,7 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Winchester 1873 Vipulukkokivääri (musta)”
Scroll to Top