Asevyö Cowboy Musta

84,95 

Nahkainen asevyö Colt Peacemaker revolvereille, musta viimeistely, patruunalenkit replikapatruunoille, sisältää patruunat.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): DE-707 Osasto:

Klassinen Villin Lännen Cowboy-tyylinen asevyö. Valmistettu espanjalaisesta nahasta, 24 patruunalenkkiä, 24 replikapatruunaa ja reisinyörit. Kotelo soveltuu käytettäväksi Peacemaker- ja Cavalry-replikarevolverin kanssa. Replika on aidon SAA:n kokoinen, joten koteloa voi käyttää myös aitojen aseiden kanssa. Koteloa ei kuitenkaan ole kallistettu eikä siinä ole metalli- tai komposiittivahvikkeita.

Replikapatruunat ovat suunnilleen .32 kalipeerisia (pituus 29 mm) ja ne voidaan ladata Peacemaker-replikoihin ja S&W Schofield-replikaan. (Patruunavyön lenkit ovat ks. alikokoisille replikapatruunoille mitoitettuja; .357 magnum mahtuu lenkkiin mutta erittäin tiukasti.) Lisäkuvassa on kokovertailu .32ACP, SAA replika-patruuna ja .357 magnum.

  • Denix replika #707
  • Aitoa nahkaa
  • Sisältää 24 replikapatruunaa
  • Sopii n. 96-120cm vyötärönympärykselle
  • Paino:

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 1,8 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Asevyö Cowboy Musta”
Scroll to Top