Winchester Model 1873

159,00 

Villin lännen vipulukkokivääri Winchester Model 1873. Aitoa asetta vastaava replika-kivääri, valmistettu metallista ja puusta, toiminnot ja koko kuin oikeassa kiväärissä.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): DE-1253G Osasto:

Model 1866 Yellowboyn jälkeen Winchester suunnitteli edelleen parannetun version kevyttä patruunaa ampuvasta vipulukkokivääristä. Model 1873 uutena ominaisuutena oli rungon valmistaminen raudasta (1884 eteenpäin teräksestä) aikaisemman messinkiseoksen sijasta ja patruunoiden muuttaminen keskisytytteiseksi. Mallissa käytettiin pyöreän piipun ohella myös kahdeksankulmaista piippua. Aseen keskisytytteinen .44-40 patruuna sopi käytettäväksi myös revolvereissa, joten patruunahuollon kannalta samalle patruunalle pesitetty revolveri ja karbiini oli erittäin käytännöllinen yhdistelmä. Esimerkiksi Colt toi markkinoille .44-40-kalipeerisen SAA:n juuri tästä syystä. Winchester 1873 oli Villin lännen kuuluisin karbiini, ja se pysyi tuotannossa vuoteen 1919 asti.

Winchester 1873-mallia tarjottiin Yellowboyn tavoin karbiinina (20″ piippu), kiväärinä (24″ piippu) ja muskettina (30″ piippu), joista karbiini ja kivääri ovat piipun pituutta lukuunottamatta samannäköisiä, muskettiversiossa on pitkä lähes piipun päähän asti ulottuva etutukki. Winchester Model 1873 on Villin lännen ajan kuuluisin vipulukkokarbiini, ”The gun that won the West”.

Replikassa on kaiverrettu runko ja kahdeksankulmainen piippu.

  • Denix replika-ase #1253/G
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Aito puutukki
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito, vipulukkomekanismi toimii
  • Pituus: 990mm
  • Paino:

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 4,2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Winchester Model 1873”
Scroll to Top