Asevyö Cowboy Ruskea

84,95 

Asevyö Colt Peacemaker revolverille. Aitoa paksua nahkaa, tehty sekä replikoiden että oikeiden revolvereiden kanssa käytettäväksi.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): DE-703 Osasto:

Klassinen Villin Lännen Cowboy-tyylinen asevyö. Valmistettu espanjalaisesta nahasta, 24 patruunalenkkiä, 24 replikapatruunaa ja reisinyörit. Kotelo soveltuu käytettäväksi Peacemaker- ja Cavalry-replikarevolverin kanssa. Replika on aidon SAA:n kokoinen, joten koteloa voi käyttää myös aitojen aseiden kanssa. Koteloa ei kuitenkaan ole kallistettu eikä siinä ole metalli- tai komposiittivahvikkeita.

Replikapatruunat ovat suunnilleen .32 kalipeerisia (pituus 29 mm) ja ne voidaan ladata Peacemaker-replikoihin ja S&W Schofield-replikaan. (Patruunavyön lenkit ovat ks. alikokoisille replikapatruunoille mitoitettuja; .357 magnum mahtuu lenkkiin mutta erittäin tiukasti.) Lisäkuvassa on kokovertailu .32ACP, SAA replika-patruuna ja .357 magnum.

  • Denix replika #703
  • Aitoa nahkaa
  • Sisältää 24 replikapatruunaa
  • Sopii n. 96-120cm vyötärönympärykselle
  • Paino:

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 1,8 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Asevyö Cowboy Ruskea”
Scroll to Top