Winchester Model 1866 Yellowboy

175,00 

Vipulukkokivääri Winchester 1866 Yellowboy. Metallinen replica-ase aidolla puutukilla ja toimivalla mekanismilla, vastaa kooltaan ja painoltaan aitoa kivääriä,

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): DE-1140L Osasto:

Vanhemman Henry-mallin päivitys siirtämällä .44RF kalipeeristen patruunoiden syöttöaukko rungon kylkeen ja puisen etutukin lisääminen teki vipulukkokivääristä sekä toiminnallisesti että käsittelyn kannalta paremman. Henry-kivääriä vaivannut makasiiniputken alapinnan latausvivun uran aiheuttama likaantuminen poistui uuden umpinaisen makasiiniputken myötä ja etutukki suojasi ampujan kättä kuumenevalta piipulta. Tuotantomallin muutoksen myötä myös valmistajayhtiön nimi muuttui, ja Yellowboy on siten ensimmäinen Winchester-nimellä valmistettu kivääri. Yellowboy-kivääriä valmistettiin karbiinina (20″ piippu), kiväärinä (24″ piippu) ja muskettina (27″ piippu), joista karbiini ja kivääri ovat piipun pituutta lukuunottamatta samannäköisiä, muskettiversiossa on pitkä lähes piipun päähän asti ulottuva etutukki.

Yellowboyn karbiiniversio oli ensimmäinen todellinen cowboy-vipulukko jota kannettiin klassisessa satulakotelossa. Ase oli tuotannossa vuoteen 1898 asti, vaikka edistyksellisempiä keskisytytteistä patruunaa käyttäviä malleja tulikin markkinoille jo paljon aiemmin. Replikassa on Yellowboyn 2. versiosta eteenpäin käytetty etuosastaan paksumpi runko, mikä mahdollisti tukevamman etutukin käytön aseessa.

  • Denix replika-ase #1140/L
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Aito puutukki
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito, vipulukkomekanismi toimii
  • Pituus: 1000mm
  • Paino:

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 4,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Winchester Model 1866 Yellowboy”
Scroll to Top