Asevyö ”Mexican Loop Holster”

59,95 

Villin lännen asevyö “Mexical Loop Holster” revolvereille. Aitona nahkaa, sopiii replikoille ja oikeille revolvereille.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): DE-723 Osasto:

Ensimmäiset revolvereille Villissä Lännessä tarkoitetut asekotelot olivat armeijan käyttöön ottamaa läpällistä mallia, joka levisi myös siviilien käyttöön. Alkuperäisestä mallista tehtiin myöhemmin läpättömiä versioita ja 1870-luvun lopulta alkaen käyttöön tuli kokonaan uudenlainen kotelomalli; Mexican Loop Holster erilaisine variaatioineen. Mexican Loop Holster on ommeltu yhdestä nahan kappaleesta ja varsinainen kotelo-osa on pujotettu takakappaleesen leikatun lenkin lävitse (lenkkejä on versiosta riippuen 1-3 kappaletta), jolloin kotelon etu-ja takaosa muodostavat yhdessä suuren vyölenkin. Koteloa voidaan siten käyttää vapaavalintaisen vyön kanssa. Loop Holster-tyyppiset kotelot olivat Villissä Lännessä yleisimmin käytettyjä revolverikoteloita ja ne olivat käytössä selvästi Cowboy (Buscadero) -tyylistä alhaalla roikkuvaa koteloa käytännöllisempiä.

Kotelo vöineen on valmistettu ruskeaksi värjätystä nahasta. Kotelon alapää on kiinnitetty takakappaleeseen nahkanyöreillä, joilla kotelo voidaan sitoa reiteen. Mukana tuleva vyö sopii n. 124cm vyötärönympärykselle asti ja koska vyö on irtonainen, kotelo voidaan vaihtaa helposti toiseen vyöhön.

Koteloon sopii Colt Army, Colt Navy, Colt SAA, Smith&Wesson Schofield.

  • Denix replika #723
  • Aitoa nahkaa
  • Sopii n. 124cm vyötärönympärykselle asti, irtonainen vyö on vaihdettavissa
  • Paino:

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 1,8 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Asevyö ”Mexican Loop Holster””
Scroll to Top