Colt 1911 “KLM” musta + Double Diamond-kahvat

59,75 

Edullinen replika-ase metallirungolla ja puukahvoilla. Ikonisen Colt 45-pistoolin aidon kokoinen kopio DeLuxe-versiota yksinkertaisemmalla rakenteella ja toiminnoilla.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): DE-8316 Osasto:

KLM=”Karvalakkimalli”

Colt 1911-A1 pistoolin toiminnoiltaan yksinkertaistettu replikaversio. Tämä pistooli näyttää aivan samalta kuin muut Denixin 1911-replikat, mutta se on rakenteellisesti yksikertaistettu ja niinollen selvästi halvempi valmistaa.

Tämän pistoolin pienet kontrolliosat eli peukalovarmistin, kahvavarmistin ja luistinvapautinvipu, jotka muissa 1911-malleissa ovat liikkuvia irto-osia, ovat samaa valukappaletta alarungon kanssa. Tässä versiossa ei ole myöskään irrotettavaa lipasta.

Pistoolin virittäminen vetämällä luisti taakse ja kuivalaukaisu toimivat kuten muissa malleissa. Tämä versio on edullinen vaihtoehto silloin, kun replikan pienten osien liikkuvuudella ja kenttäpurettavuudella ei ole merkitystä; malli sopii hyvin esimerkiksi teatterikäyttöön tai vastaavaksi rekvisiitaksi.

***

Amerikkalainen Colt 1911-A1 .45 ACP sotilaspistooli. Ase valittiin USA:n armeijan palvelusaseeksi vuonna 1911 ja se pysyi palveluskäytössä yli 70 vuotta, kunnes se korvattiin 1980-luvun puolivälistä alkaen 9mm Beretalla. Siitä huolimatta, 1911-tyyppiset aseet ovat edelleen rajoitetussa palveluskäytössä USA:ssa ja monissa muissa maissa. Urheiluammunnassa 1911-rakenteeseen perustuvat aseet ovat erittäin suosittuja ja aseilla sekä niiden viritysosilla on kymmeniä valmistajia ympäri maailmaa.

  • Denix replika-ase #8316
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Puukahvat
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito
  • Pituus: 230mm
  • Paino:

 

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

Paino 1,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Colt 1911 “KLM” musta + Double Diamond-kahvat”
Scroll to Top