Desert Eagle Nikkeli

99,59 

Nikalttu Desert Eagle replika-pistooli, kalipeeri .44 Magnum. Metallinen lupavapaa replika-ase. Latausliike, kuivalaukaisu ja lippaan irrotus toimivat kuten oikeassa aseessa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): DE-1123NQ Osasto:

Desert Eagle suunniteltiin 1980-luvun alussa revolvereihin tarkoitettuja laippakantaisia magnum-patruunoita ampuvaksi automaattipistooliksi. Suunnittelun lähtökohtainen tavoite oli kohderyhmän kannalta jo varsin marginaalinen ja lopputuloksena syntynyt pistooli niin isokokoinen ja painava, ettei se käytännössä soveltunut muuhun kuin siviiliasiakkaille lähinnä huviammuntaa varten. Desert Eaglea ei ole siten koskaan käytetty poliisi- tai sotilaskäytössä.

Alkuperäinen malli oli kalipeeria .357 Magnum, myöhemmin tuotantoon otettiin .44 Magnum, .41 Magnum, .50 Action Express ja muutamia erikoisemmille patruunoille pesitettyjä testisovelluksia, joiden tuotanto on lopetettu .41 Magnum-version ohella.

  • Denix replika-ase #1123/NQ
  • Metalliosat kevytmetallivalua, kiiltävä nikkelipinta
  • Muovikahvat
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito, lipas irtoaa
  • Pituus: 270mm
  • Paino:

Loppu

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 2,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Desert Eagle Nikkeli”
Scroll to Top