MAC-11 konepistooli äänenvaimentimella

135,00 

Ingram M11 / MAC-11 konepistooli äänenvaimentimella. Metallinen replica-ase, irtiruuvattava äänenvaimennnin ja aitoa asetta vastaavat toiminnot.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): DE-1089 Osasto:

Ingram M-11 / MAC-11 .380ACP konepistooli on Gordon Ingramin 1970-luvulla suunnitteleman asetyypin pienin sarjatulta ampuva malli. Kooltaan .380 ACP ( 9mm Kurtz) on huomattavasti pienempi ja kevyempi kuin M-10; ilman teleskooppiperää ase on suunnilleen yhtä pitkä kuin 1911-pistooli.

MAC- 10 / MAC-11 on ollut useiden viranomaistahojen ja armeijoiden käytössä erityisesti Etelä-Amerikassa, mutta ominaisuuksiensa takia asemalli sopii lähinnä erikoisyksiköiden käyttöön. Aseiden halpa hinta ja helppo saatavuus teki MAC-aseista erityisen suosittuja 1980-luvun alun kokaiinikauppiaiden keskuudessa USA:ssa, Karibian alueella ja Väli-Amerikassa.

Replikan pituus perä irrotettuna on 22cm. Suljettu taittoperä lisää pituuteen n. 3cm. Äänenvaimentimen kanssa pituus on 47cm.

  • Denix replika-ase #1088
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Muoviset kahvaosat
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito, laukeaa avoimelta lukolta, lipas irtoaa, teleskooppiperä toimii, irrotettava äänenvaimennin
  • Pituus: 250 / 470mm
  • Paino:

Loppu

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 3 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MAC-11 konepistooli äänenvaimentimella”
Scroll to Top