Desert Eagle

95,00 

Desert Eagle pistooli .357 Magnum / .44 Magnum / ,50 AE. Kokometallinen replica-ase muovikahvoilla. Replika virittyy ja laukeaa kuten oikea ase.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): DE-1123 Osasto:

Desert Eagle suunniteltiin 1980-luvun alussa revolvereihin tarkoitettuja laippakantaisia magnum-patruunoita ampuvaksi automaattipistooliksi. Suunnittelun lähtökohtainen tavoite oli kohderyhmän kannalta jo varsin marginaalinen ja lopputuloksena syntynyt pistooli niin isokokoinen ja painava, ettei se käytännössä soveltunut muuhun kuin siviiliasiakkaille lähinnä huviammuntaa varten. Desert Eaglea ei ole siten koskaan käytetty poliisi- tai sotilaskäytössä.

Alkuperäinen malli oli kalipeeria .357 Magnum, myöhemmin tuotantoon otettiin .44 Magnum, .41 Magnum, .50 Action Express ja muutamia erikoisemmille patruunoille pesitettyjä testisovelluksia, joiden tuotanto on lopetettu .41 Magnum-version ohella.

  • Denix replika-ase #1123
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Muovikahvat
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito, lipas irtoaa
  • Pituus: 270mm
  • Paino:

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 2,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Desert Eagle”
Scroll to Top