Kompakti taktinen punapistetähtäin 22mm

49,47 

Punapistetähtäin 22mm pistooliin, kivääriin ja haulikkoon. Kiinnittyy Weaver-kiskoon.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): RDSM-RMR Osasto:

Kompakti avonaisella runkorakenteella varustettu reflex-punapistetähtäin. Soveltuu kivääreihin, haulikoihin ja käsiaseisiin. Multicoat-pinnoitettu linssi, halkaisija 22mm. Pitkässä aseessa käytettynä tähtäimellä voidaan ampua myös molemmat silmät auki.

Valmistajan testeissä tähtäin on luokiteltu .223rem / 7,62×39 / .308 kestäväksi, eli käytännössä se kestää minkä tahansa kiväärin tai käsiaseen rekyylin.

Tähtäinkuviona punainen piste, pisteen kirkkaus on säädettävissä. Tähtäyspiste on vapaasti säädettävissä kuusiokoloruuveilla pysty- ja vaakasuunnassa. Kokometallinen, runko ja kiinnitysjalka tarkkuusvalettua / CNC-koneistettua alumiinia. Kiinnitys Weaver- / Picatinny-kiskoon. Virtalähteenä tavallinen CR2032-nappiparisto.

Tämä punapistetähtäin on suunniteltu sotilas- / viranomaiskäyttöä varten kompaktiksi ja kestäväksi. Tähtäimen linssinkehys on paksu ja leveä, joten tähtäin on suhteellisen iskunkestävä ja leveä kehys vähentää linssin heijastuksia. Kokonsa puolesta tähtäin sopisi hyvin käsiaseeseen, mutta käsivarsi suorana ammuttaessa 22mm linssin tähtäintäinkuva voi olla hieman ahtaan oloinen, joten tämä punapistetähtäin soveltuu parhaiten pitkiin aseisiin joilla tähdättäessa silmän ja linssin etäisyys on n.10-15cm.

Tähtäin kytketään päälle painamalla + näppäintä yhtäjaksoisesti 3 sekuntia ja pois päältä painamalla + ja – näppäimiä samanaikaisesti 3 sekuntia. Pisteen kirkkautta säädetään + ja – näppäimien painalluksilla.

Hintaansa nähden erittäin laadukas punapistetähtäin, erityisen sopiva toiminnalliseen ammuntaan pitkillä aseilla. Tilattu suoraan tehtaalta ilman hintaa nostavia tuotemerkkikuluja. Tähtäimen valmistaja tekee ainoastaan oikeisiiin ampuma-aseisiin tarkoitettuja tähtäimiä, ei Airsoft-aseisiin tarkoitettuja samankaltaisia leluversioita.

HUOM! Tähtäin on tarkoitettu oikeisiin ampuma-aseisiin, mutta soveltuu myös Airsoft-käyttöön. Tehokkaiden ilmakiväärien rekyylin kestävyyttä ei kuitenkaan taata, joten ilma-aseiden tähtäimelle mahdollisesti aiheuttamat vauriot ovat valmistajan takuun ulkopuolella.

  • Objektiivin halkaisija: 22mm
  • Tähtäinkuvio: punainen piste
  • Säädettävyys: 9 kirkkausasetusta, tähtäyspiste kohdistettavissa
  • Suurennos: 1x
  • Kiinnitys: 21mm kisko (Weaver / Picatinny)
  • Virtalähde: CR2032 (nappiparisto)
  • Mitat: 46*28*33mm
  • Paino: 65g
  • Materiaali: kokometallinen (alumiini)
Paino 0,3 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kompakti taktinen punapistetähtäin 22mm”
Scroll to Top