Punapistetähtäin 32mm, pun/vihr, 4 kuviota

39,09 

Edullinen punapistetähtäin kivääriin tai haulikkoon. Sopii toiminnalliseen ammuntaan ja metsästykseen. Neljä tähtäinkuviota punaisella tai vihreällä valaisulla.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): RDSM-JH400 Osasto:

Klassinen avonaisella runkorakenteella varustettu reflex-punapistetähtäin. Soveltuu kivääreihin, haulikoihin ja käsiaseisiin. Pinnoitettu linssi, halkaisija 32mm. Tähtäimellä voidaan ampua myös molemmat silmät auki; tämä onnistuu varsin hyvin myös käsiaseella eli käsivarsi suorana.

Valmistajan testeissä tähtäin on luokiteltu .223rem / 7,62×39 / .308 kestäväksi, eli käytännössä se kestää minkä tahansa kiväärin tai käsiaseen rekyylin.

Neljä tähtäinkuviota punaisena ja vihreänä, kaikissa kuvioissa on kolme kirkkausasetusta. Tähtäyspiste on vapaasti säädettävissä kuusiokoloruuveilla pysty- ja vaakasuunnassa. Kokometallinen, runko ja kiinnitysjalka tarkkuusvalettua / CNC-koneistettua alumiinia. Kiinnitys Weaver- / Picatinny-kiskoon. Virtalähteenä tavallinen CR2032-nappiparisto.

HUOM! Jos avonaisella linssirakenteella varustettua punapistetähtäintä käytetään ulkona aurinkoisena päivänä paikassa, missä auringon kulma on hankala ampuma-suuntaan nähden, mahdollisen häikäisyn voi poistaa teippaamalla linssinkehyksen päälle pahvisuikaleen.

Hintaansa nähden erittäin laadukas ja monikäyttöinen punapistetähtäin, erityisen sopiva toiminnalliseen ammuntaan. Tilattu suoraan tehtaalta ilman hintaa nostavia tuotemerkkikuluja. Tähtäimen valmistaja tekee ainoastaan oikeisiiin ampuma-aseisiin tarkoitettuja tähtäimiä, ei Airsoft-aseisiin tarkoitettuja samankaltaisia leluversioita.

HUOM! Tähtäin on tarkoitettu oikeisiin ampuma-aseisiin, mutta soveltuu myös Airsoft-käyttöön. Tehokkaiden ilmakiväärien rekyylin kestävyyttä ei kuitenkaan taata, joten ilma-aseiden tähtäimelle mahdollisesti aiheuttamat vauriot ovat valmistajan takuun ulkopuolella.

Tämä tähtäinmalli ei ole Mil-Spec-käyttöön suunniteltu. Tähtäintä (lähinnä linssiä ja linssinkehystä ) ei ole panssaroitu erillisellä iskunkestävällä kuorella. Linssinkehys ei siis välttämättä kestä voimakasta kolhaisua puun kylkeen tai kolhaisua kallioon tai betoniseinään, mutta ampumaratakäytössä sillä ei ole käytännössä merkitystä. Lisäksi suojakuori lisäisi tähtäimen painoa ja hankaloittaisi olennaisesti sen käyttöä käsiaseissa.

  • Objektiivin halkaisija: 32mm
  • Tähtäinkuvio: punainen / vihreä, 4 kuviota
  • Säädettävyys: 3 kirkkausasetusta, tähtäyspiste kohdistettavissa
  • Suurennos: 1x
  • Kiinnitys: 21mm kisko (Weaver / Picatinny)
  • Virtalähde: CR2032 (nappiparisto)
  • Mitat: 81*37*48mm
  • Paino: 110g
  • Materiaali: kokometallinen (alumiini)

 

Mil-Spec luokittelusta:

Iskunkestävyys:

Tähtäin pudotetaan joko sellaisenaan tai aseeseen kiinnitettynä betonille tai muulle kovalle alustalle -> Miten moni ammunnan harrastaja pudottaa aseensa maahan tai kolhii sitä koviin esineisiin AMPUMARADALLA?

Vedenkestävyys:

Tähtäin upotetaan veteen joko sellaisenaan tai aseeseen kiinnitettynä tiettyyn syvyyteen tietyksi ajaksi -> Miten moni ammunnan harrastaja upottaa aseensa veteen AMPUMARADALLA? (Siviilikäytössä optisen tähtäimen tarvitsee olla ainoastaan roiskevesitiivis satunnaisen sadekuuron varalta mikä on aivan eri asia kuin se, että tähtäimen kanssa uidaan sukellusvarusteissa.)

Eli Mil-spec-vaatimukset täyttävä tähtäin on erittäin olennainen sotilaskäytössä, jossa tähtäin altistuu erilaisille vaurioille ja sen hajoaminen on hengenvaarallinen tilanne. Harrastusammunnassa tai metsästyksessä vastaavia vaurioriskejä ei kuitenkaan ole, joten tähtäimen “ylisuojaaminen” ainoastaan nostaa olennaisesti tähtäimen hintaa ja kasvattaa samalla painoa / ulkomittoja.

Paino 0,3 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Punapistetähtäin 32mm, pun/vihr, 4 kuviota”
Scroll to Top