MAC-11 konepistooli

135,00 

MAC-11 konepistooli. Ingram M-11 konepistoolin metallinen replika. Virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito ase, teskooppiperä toimii, lipas irtoaa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): DE-1088 Osasto:

Ingram M-11 / MAC-11 .380ACP konepistooli on Gordon Ingramin 1970-luvulla suunnitteleman asetyypin pienin sarjatulta ampuva malli. Kooltaan .380 ACP ( 9mm Kurtz) on huomattavasti pienempi ja kevyempi kuin M-10; ilman teleskooppiperää ase on suunnilleen yhtä pitkä kuin 1911-pistooli.

MAC- 10 / MAC-11 on ollut useiden viranomaistahojen ja armeijoiden käytössä erityisesti Etelä-Amerikassa, mutta ominaisuuksiensa takia asemalli sopii lähinnä erikoisyksiköiden käyttöön. Aseiden halpa hinta ja helppo saatavuus teki MAC-aseista erityisen suosittuja 1980-luvun alun kokaiinikauppiaiden keskuudessa USA:ssa, Karibian alueella ja Väli-Amerikassa.

Replikan pituus perä irrotettuna on 22cm. Suljettu taittoperä lisää pituuteen n. 3cm.

  • Denix replika-ase #1088
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Muoviset kahvaosat
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito, laukeaa avoimelta lukolta, lipas irtoaa, teleskooppiperä toimii
  • Pituus: 250mm
  • Paino:

Loppu

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 2,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MAC-11 konepistooli”
Scroll to Top