Webley Mk IV .38cal

57,33 

Webley Mk IV revolveri .38cal. Kokometallinen rakenne, kaksitoiminen laukaisu, muovikahva.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): DE-1119 Osasto:

Englantilainen kaksitoiminen Webley-revolveri oli brittiarmeijan palvelusaseena vuosina 1887-1963. Suomeen Webley-revolverit liittyvät tsaarinvallan vastaisille aktivisteille aseita salakuljettaneen John Grafton-laivan kautta. Aselastissa ollut John Grafton ajoi karille Kokkolan edustalla syyskuussa 1905. Osa lastina olleista aseista, mukaan luettuna Webley-revolvereja, saatiin purettua maihin ennen haaksirikkoa ja evakuoitua haaksirikon jälkeen ennen kuin laiva räjäytettiin.

Replika on kopio .38 kalipeerisesta Webley-mallista. Replika toimii kaksitoimisesti. HUOM! Aiemmin tämä replikamalli taittui auki esikuvansa tavoin, mutta uudemmassa tuotannossa avausvipu on lukittu ohuella tapilla paikalleen mikä estää avaamisen. Tähän on syynä replikan koneisto, johon sisältyy irrallinen laakerikuula. Kun replika avataan, kuula putoaa helposti ulos ja mikäli kuula katoaa, replikan rullanpyöräytysmekanismi ei enää toimi. Replikan osat ovat sinänsä samat kuin aiemmin ja lukitus on helppo purkaa, mutta irtokuulan takia sitä ei suositella.

  • Denix replika-ase #1119
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Muovikahvat
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito, taittuu auki, rullaan voidaan ladata Denix #50 replikapatruunoita.
  • Pituus: 265mm
  • Paino:

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 1,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Webley Mk IV .38cal”
Scroll to Top