Mauser Karabiner 98K hihnalla

226,35 

Mauser 98K pulttilukkokivääri hihnalla. Metallista valmistettu replika-ase puutukilla edulliseen nettikkauppa-hintaan. Koko, paino ja pulttilukon toiminta kuten oikeassa kiväärissä.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): DE-1146C Osasto:

Mauser Karabiner 98K pulttilukkokivääri hihnalla. Kar 98K on Mauserin asetehtaan 1800-luvun lopulla suunnitteleman 7,92*57mm kalipeerisen täysimittaisen Gewehr 98 -sotilaskiväärin lyhyempi versio. Kar 98K otetettiin Saksan armeijan palvelusaseeksi 1935, ja se pysyi käytössä toisen maailmansodan loppuun asti. Kiväärin pulttilukkomekanismi ja yleinen rakenne on säilynyt samana, keskeinen muutos oli pituudessa ja taivutetussa lukon virityskahvassa.

Replikassa on vuosina 1935-1939 valmistettujen aseiden tavoin yhdestä puukappaleesta työstetty tukki. Replikan mukana on asehihna.

  • Denix replika-ase #1146/C
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Puuosat aitoa puuta, hihna nahkaa
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito, pulttilukko toimii
  • Pituus: 1105mm
  • Paino: 2,93kg

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 4,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mauser Karabiner 98K hihnalla”
Scroll to Top