Pistoolin vyökotelo WWII

35,15 

Nahkainen pistoolikotelo, toisen maailmansodan aikainen vyöhön kiinnitettävä malli täysikokoisille automaattipistooleille.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): CH-DEHOL029 Osasto:

Toisen maailmansodan aikaisen saksalaisen pistoolikotelon nahkainen replika. Tämän malliset kotelot oli tarkoitettu 9mm Walther P-38 (ja 9mm Parabellum) pistooleille. Myös useimmat muut täysikokoiset pistoolit (mm. Browning Hi-Power, Colt 1911) joiden luistin etuosa ei ole tavanomaista paksumpaa mallia ja jotka ovat korkeintaan yhtä pitkiä kuin P-38 sopivat koteloon. Kotelossa olevaan lipastaskuun sopivat yksiriviset pistoolin lippaat. Kotelo pujotetaan vyöhön kotelon takana olevista vyölenkeistä.

HUOM! Kotelon on tarkoitus olla tiukka jotta P-38 pistooli ei heilu kotelon sisällä (hankaus kuluttaa aseen pintakäsittelyä) ja kotelon läpän on niinollen tarkoitus mukautua aseen muotoon venymällä. Tästä syystä uuden kotelon sulkeminen on varsin hankalaa, mutta kun pistoolia säilytetään suljetussa kotelossa jonkin aikaa, kotelon läppä venyy tarkoitettuun muotoon. (Erityisesti P-38 ja varsinkin Parabellum on vaikea saada suljettua koteloon ensimmäisellä kerralla).

  • Aitoa nahkaa
  • Sopii useimmille täysikokoisille automaattipistooleille
  • Paino:

 

Paino 1,8 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pistoolin vyökotelo WWII”
Scroll to Top