PPSh-41 konepistooli

199,34 

Neuvostoliittolainen toisen maailmansodan aikainen PPSh-41 konepistooli. Metallinen replika-ase puutukilla, replioca purkaantuu, virittyy ja kuivalaukeaa kuin aito ase.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): DE-1301 Osasto:

PPSh-41 konepistooli otettiin neuvostoarmeijan käyttöön vuoden 1942 alkupuolella. Ase oli rakenteeltaan yksinkertaisempi ja nopeampi valmistaa kuin ennen toista maailmansotaa Neuvostoliitossa suunnitellut ja valmistetut konepistoolit ja sitä valmistettiin sota-aikana yli viisi miljoonaa kappaletta. Palveluskäytössä ase pysyi 1960-luvulle asti kunnes se korvattiin AK-47 rynnäkkökiväärilllä, Neuvostoliiton ulkopuolelle materiaaliapuna toimitettuja aseita käytettiin aktiivisesti vielä vuosikymmeniä myöhemminkin.

Kalipeeri 7,26x25mm Tokarev, tulinopeus n. 900-1000 laukausta minuutissa, 71-patruunan rumpulippaan rakenne oli kopioitu Talvisodassa hyväksi havaitusta Suomi KP/-31-konepistoolin lippaasta. PPSh-41:seen valmistettiin myös 35-patruunan kaarevia tankolippaita.

Replika virittyy ja kuivalaukeaa avoimelta lukolta, lipas irtoaa, ase taittuu auki ja lukko palautinjousineen on irrotettavissa.

  • Denix replika-ase #1301
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Puuosat aitoa puuta
  • Virittyy ja kuivalaukeaa, laukeaa avoimelta lukolta, lipas irtoaa, kenttäpurettavissa
  • Pituus: 850mm
  • Paino:3,63kg

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 4,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PPSh-41 konepistooli”
Scroll to Top