Saiga 12 haulikko taktinen Weaver / Picatinny etutukki

68,04 

Taktinen Weaver / Picatinny etutukki Saiga 12 haulikkoon. Weaver-kiskot etukahvalle, valaisimelle, laser-tähtäimelle, punapistetähtäimelle yms.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): CFU-0030 Osasto:

Saiga 12 haulikkoon sopiva taktinen etutukki neljällä Weaver / Picatinny-kiskolla. Mahdollistaa Weaver / Picatinny-kiskoon sopivien taktisten lisävarusteiden kiinnittämisen etutukin jokaiselle sivulle. CNC-koneistettua alumiinia, suunniteltu ja valmistettu oikeisiin ampuma-aseisiin. Sopii 12-kalipeeriseen Saiga puoliautomaattihaulikkoon (AK-tyylinen rakenne), mutta EI Saiga-kivääreihin.

Asentaminen ei vaadi muutoksia aseeseen. Tukin yläkisko on läpikatsottava eli se ei peitä aseen kiinteitä tähtäimiä. Etutukki voi vaatia joissakin tapauksissa pientä sovittamista hiomalla.

HUOM! Jos haulikossa on kiväärityyliset säätötähtäimet, tukki ei sovi sellaisenaan. Katso lisäkuvassa oleva Saiga-12K jossa tukki on kiinni ilman pitkää yläkiskoa, joka sopii kiinteän takatähtäimen päälle. Kiinnitä erityisesti huomiota kaasumännän putken ns. ohuen osuuden pituuteen, mikä kuvassa on tukin yläkappaleen pituinen.

  • Sopii 12 kalipeeriseen Saiga 12 puoliautomaattihaulikkoon
  • Weaver / Picatinny-kiskot päällä, alla ja sivuilla
  • Yläkisko punapistetähtäimelle, alakisko etukahvalle, valaisimelle, etujaloille / bipodille tms., sivukiskot laser-tähtäimelle, valaisimelle, hihnalenkille tms.
  • Läpikatsottava; mahdollistaa kiinteiden tähtäinten käytön.
  • CNC-koneistettua T6061-alumiinia, mustattu
  • Paino:

 

 

Paino 0,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saiga 12 haulikko taktinen Weaver / Picatinny etutukki”
Scroll to Top