Volcanic-pistooli

59,00 

Volcanic-pistoolin replika, Denix 1121. Valmistettu kevytmetallista, toimiva mekanismi ja kuivalaukaisu. Kahvalevyt aitoa puuta.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): DE-1121 Osasto:

Volcanic oli ensimmäinen keskisytytteistä patruunaa (luoti, ruuti ja nalli olivat samassa käyttövalmiissa yksikössä) käyttävä ampuma-ase, ja lisäksi se oli ensimmäinen putkilipasta käyttävä ase, jolla voitiin yksinkertaisen vipulukolla tehdyn latausliikkeen avulla ampua peräkkäisiä laukauksia. Asetta valmistettiin sekä pistoolina että karbiinina useina versioina vuosina 1848-1856. Volcanic on todennäköisesti ollut teknisesti kaikista edistyksellisin yksittäinen asemalli mitä on koskaan kehitetty; sen seurauksena syntyi keskisytytteinen metallihylsyinen patruuna, putkimakasiini ja vipulukko.

Teknisesta vallankumouksellisuudestaan huolimatta Volcanic-aseet eivät kuitenkaan olleet kovinkaan käyttökelpoisia eikä Volcanic Repeating Arms- yhtiö siten ollut pitkäikäinen. Yhtiön toiminnassa mukana olleet Horace Smith, Daniel Wesson ja Oliver Winchester kuitenkin ymmärsivät aseessa käytettyjen teknisten ratkaisuiden potentiaalin ja Volcanic-aseissa käytettyjen innovaatioiden pohjalta syntyneet Smith&Wesson ja Winchester muodostuivatkin eräiksi kaikkien aikojen merkittävimmistä aseyhtiöistä.

  • Denix replika-ase #1121
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Muovikahvat
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito, vipulukkomekanismi toimii, lippaan latausvipu toimii
  • Pituus: 380mm
  • Paino:

Tilapäisesti loppu

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 2,2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Volcanic-pistooli”
Scroll to Top