Colt Peacemaker ”Artillery” Nikkeli/Messinki + valkoinen kahva

65,00 

Colt Single Action Army “Artillery” niklatulla / messinkisellä viimeistelyllä ja valkoisella kahvalla. Toiminnot kuten oikeassa aseessa. Replika on valmistettu kevytmetallista, norsunluujäljitelmäkahvat ovat muovia.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): DE-1108L Osasto:

Smith&Wessonin läpiporattua rullaa koskeva patentti esti muita amerikkalaisia asevalmistajia käyttämästä normaalin mallin mukaisia metallihylsyisiä patruunoita aseissaan ilman lisenssimaksuja. Kilpailijan patentin rauettua vuonna 1873 Colt toi markkinoille Single Action Armyn, josta tuli Villin Lännen ikonisimpia aseita.

Alkuperäinen SAA oli kalipeeria .45 Long Colt, mutta asetta pesitettiin myöhemmin myös muille kalipeereille, joista .38 Long Colt ja .44/40 olivat tavallisimpia. First Generation SAA oli Coltilla tuotannossa 1873-1940, tuotantoa jatkettiin 1956-1974 ja viimeisimmän sukupolven revolverien tuotanto jatkuu edelleen, lisäksi useat asetehtaat valmistavat SAA:n tarkkoja tai tulkittuja replikoita.

SAA:n standardipiipunpituudet olivat 4 ¾” (”Quick Draw”-malli), 5 ½” (”Artillery”-malli) ja 7 ½” (”Cavalry”-malli), custom-pituuksia oli saatavilla tilauksesta. Kaiverrettuja erikoismalleja oli saatavilla kaikista Coltin aseista ja niitä jaettiin tehtaan toimesta lahjoina merkkihenkilöille sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Pintakäsittelynä kiiltäväpintainen nikkeli + messinki (”gun metal”).

Peacemaker-replikoihin voidaan ladata Denix #50 replikapatruunoita.

  • Denix replika-ase #1108/L
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Valkoiset muovikahvat
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito, latausportti aukeaa, ejektori toimii, rullaan voidaan ladata replikapatruunoita #50
  • Pituus: 305mm
  • Paino:

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 1,8 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Colt Peacemaker ”Artillery” Nikkeli/Messinki + valkoinen kahva”
Scroll to Top