AK-47 rynnäkkökivääri puutukki kullattu

249,95 

Kullattu Kalashnikov-rynnäkkökivääri. Metallinen ampumakelvoton replica-ase aidoilla puutukeilla ja oikeaa AK-47-kivääriä vastaavalla virityksellä, kuivalaukaisulla ja kenttäpurulla.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): DE-1086L Osasto:

Mikhail Kalashikovin 1940-luvun lopulla suunnittelema AK-47 Kalashnikov-rynnäkkökivääri on kaikkien aikojen menestyksekkäin sotilaan henkilökohtainen asekonstruktio. Replikan keskeiset osat kenttäpurettavissa kuten aidossa aseessa.

Replikan viimeistely imitoi kultausta, mikä on ollut erikoistapauksissa (esimerkiksi arabimaihin hallitsijan vartiokaartilaisille toimitettujen) rynnäkkökiväärien pintakäsittelynä. Replika on nikkelipintanen ja pinta on sävytetty kullanväriseksi, mutta sävy on hieman hailakampi kuin esimerkiksi kultakoruissa. Replikan puutukkien viimeistely on myös jonkinverran tavanomaista mallia näyttävämpi.

  • Denix replika-ase #1086/L
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Aito puutukki
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito, lipas irtoaa, replika on kenttäpurettavissa
  • Pituus: 870mm
  • Paino:

Tilapäisesti loppu

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 4,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AK-47 rynnäkkökivääri puutukki kullattu”
Scroll to Top