Brown Bess musketti

184,34 

Piilukkokivääri Brown Bess. Musketti, joka oli laajasti sotilaskäytössä 1700-luvulla ja 1800-luvun alkupuolella. Lupavapaa replika-ase.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): DE-1054 Osasto:

Brown Bess (Land Pattern Musket) oli brittiläinen suustaladattava .75 kalipeerinen sileäpiippuinen piilukkokivääri. Ase oli käytössä brittiarmeijassa vuosien 1722-1838 välillä, minkä jälkeen se korvattiin nallilukkoisilla suustaladattavilla kivääreillä. Brown Bessin eri versiot olivat olennaisessa roolissa brittiläisen imperiumin laajentuessa ympäri maailmaa, vaikka ase ei rihlaamattomana ollutkaan erityisen tarkkakäyntinen. USA:n vapaussodassa Brown Bess oli englantilaisten joukkojen puolella jalkaväen palvelusaseena ja myös amerikkaiset käyttivät myös runsaasti Long Land Pattern Musketin eri versioita.

Replikakiväärin mukana on irrotettava pistin. Kiväärin pituus 149 cm (pistimen kanssa 190 cm).

  • Denix replika-ase #1054
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Puuosat aitoa puuta
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa
  • Pituus: 1490 / 1900mm
  • Paino:

Tilapäisesti loppu

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Brown Bess musketti”
Scroll to Top