Colt Model 1851 Navy Musta

67,00 

Colt Navy 1851 nallilukkorevolverin metallinen replika. Koko, paino ja toiminnot kuten aidossa aseessa. Puukahva ja musta viimeistely sekä kahvarungon messinkiosat.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): DE-1083L Osasto:

Coltin .36-kalipeerisen Navyn oli tarkoitus olla .31-kalipeerisen Colt Pocket Modelin ja .44 kalipeerisen Colt Dragoonin välissä sekä kooltaan että painoltaan. Ase suunniteltiin laivastoa ja siviilimarkkinoita silmälläpitäen, mutta aseen käsiteltävyydestä johtuen myös armeija korvasi sillä kömpelömmän Dragoonin. Colt Navy oli tuotannossa 1850-1873, vaikka aseesta käytetään kuitenkin yleisesti 1851-nimitystä. Vuonna 1861 Navystä tehtiin hieman uudistettu versio, mutta alkuperäisen Navyn pysyessä edelleen tuotannossa M1861 Navy ei koskaan saavuttanut suurempaa suosiota ja tuotantomäärä jäi varsin vähäiseksi. Navya kopioitiin USA:n sisällissodan aikana Etelävaltioiden armeijalle useiden valmistajien toimesta.

Tässä replikassa on Navyjen myöhemmissä mallisarjoissa käytetty pyöreä piippu, pyöristetty liipasinkaari ja uritettu koristelematon rulla.

  • Denix replika-ase #1083/L
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Aidot puukahvat
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito, latausvipu toimii
  • Pituus: 350mm
  • Paino:

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 1,8 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Colt Model 1851 Navy Musta”
Scroll to Top