LeMat-revolveri

75,00 

LeMat-revolverin metallinen replika. Massiivinen nallilukkorevolveri, jossa on yhdeksän .44 kalipeerista luotia ja erillinen haulipiippu.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): DE-1070 Osasto:

LeMat-nallilukkorevolveri oli mustaruutiajan tulivoimaisin käsiase. Revolverin rullassa oli yhdeksän patruunapesää ja lisäksi rihlatun piipun alapuolella oli erillinen, n. 63-kalipeerinen sileä piippu, joka ladattiin tavallisesti karkeilla hauleilla.

Tohtori Jean LeMat suunnitteli aseen New Orleansissa 1856, ja se oli käytössä USA:n sisällissodassa Etelävaltioiden joukoilla. Valmistus alkoi USA:ssa, mutta sodan aikana mallia valmistettin myös Euroopassa useampien tehtaiden toimesta. Alkuperäisten revolverien kalipeeri oli .40 ja sitä seurasivat .42 ja .35 kalipeeriset versiot. Koska sekä .36 kalipeerinen Navy että .44 kalipeerinen Army ja aikaisemmat vastaavan kalipeeriset aseet olivat käytössä sekä Pohjois- että Etelävaltojen joukoilla, standardista poikkeava kalipeeri aiheutti vaikeuksia. Viimeisimmät mallit valmistettiinkin .44 kalipeerisina. Kaiken kaikkiaan LeMat-aseita valmistettiin vain muutamia tuhansia, joten aidot aseet ovat hyvin harvinaisia.

  • Denix replika-ase #1070
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Muovikahvat
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito, latausvipu toimii
  • Pituus: 370mm
  • Paino:

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LeMat-revolveri”
Scroll to Top