Colt Python .357 Magnum 8″ piipulla

70,87 

Revolveri Colt Python .357 Magnum. Kokometallinen replika-ase 8-tuuman piipulla, Replika-revolveri virittyy ja laukeaa kuten oikea ase.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): DE-1061 Osasto:

Klassinen Colt Python .357 Magnum-kalipeerinen kuudesti laukeava kaksitoiminen revolveri 8″ (20cm) piipulla. 2000-luvun alussa tuotannosta poistunut Colt Python on erittäin hyvin tehty, mutta kokoonpanossa ja viimeistelyssä tarvitun käsityön suuresta osuudesta johtuen kallis revolveri. Python oli ensimmäinen painavalla piipulla ja ventiloidulla yläkiskolla varustettu revolverimalli, ja se erosi ulkomuodoltaan selvästi muista revolvereista. Painava piippu osoittautui niin käytännölliseksi ratkaisuksi, että siitä on sittemmin tullut normaali revolverien ominaisuus.

Replikan rullan kammiot ovat läpiporatut, mutta niitä ei ole pesitetty replikapatruunoille. Denixin SAA-revolvereihin tarkoitettu replikapatruuna (#50) mahtuu rullan patruunapesään, mutta on alikokoinen ja liikkuu rullan sisällä.

  • Denix replika-ase #1061
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Muovikahvat
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito, rulla taittuu sivulle
  • Pituus: 360mm
  • Paino:

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Colt Python .357 Magnum 8″ piipulla”
Scroll to Top