Korinttilainen kypärä teräs + harja

98,50 

Korinttilaisen kypärän teräslevystä valmistettu replika hevosenjouhiharjalla. Kreikkalaiset kypärät oli usein värjätty mustiksi ja niihin oli myös maalattu koristeluja. Tämä messinkiversiota edullisempi replika sopii hyvin värjättäväksi.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): MH-6058IP Osasto:

Korinttilainen kypärä / kreikkalainen kypärä on antiikin aikaisissa graafisissa lähteissä (mm. keramiikassa) kuvattu usein mustaksi ja kypärän pinnan yleisen värjäämisen lisäksi pintaan saatettiin lisätä erilaista koristelua.

Tämä korinttilaisen kypärän jäljennös on tehty messinkiä edullisemmasta teräslevystä (aidot antiikin kreikan kypärät tehtiin loppuvaihetta lukuunottamatta pronssista / messingistä) joten se soveltuu hyvin maalattavaksi. Kypärän materiaali on pinnoittamatonta (white metal) teräslevyä (18 gauge). Kun kypärän pinta puhdistetaan öljystä, se voidaan maalata halutun väriseksi (esim. musta, kulta tai kupari) tavallisilla spray-maaleilla.

Hevosen jouhista tehty harja on irrotettava. Kypärän mukana on irrallinen pehmustehuppu.

Kypärä on tehty toimivaksi / päässä pidettäväksi ja se on mitoitukseltaan väljä, kuvissa käytetyn styroksipään päänympärys on n. 59cm ja kypärä istuu hyvin väljästi, erityisesti ilman pehmusteita.

 

Loppu

 

Paino 3 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Korinttilainen kypärä teräs + harja”
Scroll to Top