Roomalainen kypärä Imperial Italic

107,92 

Roomalainen kypärä Imperial Italic hevosen harjaksesta valmistetulla irrotettavalla koristeharjalla. Teräslevystä valmistettu aidon mallin jäljennös. Harja on pitkittäissuuntainen eli tämä on miehistömallinen roomalaisen sotilaan kypärä.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): MH-3816 Osasto:

Tämä kypärä edustaa “kulmakarvoilla” varustettua Imperial Gallic-tyyppiä joka on roomalaisen kypärän arkkityyppi. Imperial Gallic-tyypin kypärät olivat käytössä lukuisina versioina Rooman legioonissa ja vartiokaarteissa ensimmäiseltä vuosisadalta kolmannelle vuosisadalle. Pitkittäisellä harjalla varustetut kypärät olivat tyypillisesti legioonien miehistön käytössä.

“Kulmakarvat” on työstetty kupolin teräslevyyn ja niiden kärjet eivät kosketa toisiaan. Kypärä on valmistettu pinnoittamattomasta (white metal) teräslevystä (18 gauge) ja koristeltu messinkiosilla. Pitkittäissuuntainen hevosen jouhista valmistettu koristeharja on irrotettava.

Kypärä on tehty toimivaksi / päässä pidettäväksi ja se on mitoitukseltaan väljä, kuvissa käytetyn styroksipään päänympärys on n. 59cm ja kypärä istuu hyvin väljästi. Mukana on erillinen pehmustehuppu.

 

Loppu

 

Paino 3,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Roomalainen kypärä Imperial Italic”
Scroll to Top