Walther PPK 7,65mm Duotone Musta

79,00 

Walther PPK 7,65mm automaattipistooli Duotone / Tu-tone viimeistelyllä, musta runko ja niklattu luisti. Kokometallinen lupavapaa replika rekvisiitaksi yms.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): DE-1277-TT-B Osasto:

Walther PPK on ollut tuotannossa vuodesta 1931 asti ja pistoolia oli alunperin saatavilla mustana (sinistettynä) ja niklattuna. Kaksiväristen Tu-Tone / Duo-Tone pistoolien suosion kasvu 1990-luvulta alkaen on tuonut markkinoille myös Walther PPK:n Duotone-versiot.

Myös PPK:ta jäljittelevät edullisemmat pistoolimallit ja ylipäätään nykyisin tuotannossa olevat vastaavan kokoiset pienet automaattipistoolit ovat lähes järjestään saatavilla myös Duotone-versioina (esimerkiksi Bersa Thunder, FEG PA-63, Jimenez Arms J.A Series, Kel-Tec yms). Tämä replika sopii siten erittäin hyvin rekvisiitaksi tilanteisiin, missä tarvitaan nykyaikaisen näköistä pientä automaattipistoolia.

Duotone PPK on erikoismalli, mikä ei ole Denixin normaalituotannossa. Saatavilla ainoastaan Dekoase.com:sta.

  • Denix replika-ase #1277-TT-B
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Muovikahvat
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito (mutta replikassa on yksitoiminen laukaisu), lipas irtoaa
  • Pituus: 170mm
  • Paino:

Loppu

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 1,2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Walther PPK 7,65mm Duotone Musta”
Scroll to Top