Winchester 1873 Vipulukkokivääri (Old west)

189,58 

Replika-ase Winchester Model 1873 vipulukkokivääri. 1:1 kokoinen metallista ja puusta valmistettu lupavapaa replika. Tämä 2023 julkaistu malli on muita vipulukkokiväärireplikoita toiminnallisempi; sen latausmekanismi toimii mukana toimitettavien replika-patruunoiden kanssa.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): DE-8318 Osasto:

Villin lännen klassikkokivääri, Winchester Model 1873. Tämä vipulukkokivääri oli pesitetty lyhyille patruunoille joita käytettiin aikakauden revolvereissa. Tämä johtui latausmekanismista, joka soveltui lyhyehkölle patruunapituudelle ja erityisesti putkimakasiinista, jossa luotien oli turvallisuussyistä oltava tylppäkärkisiä (luodit ovat peräkanaa makasiiniputkessa ja teräväkärkinen luoti voi aseen tärähtäessä voimakkaasti osua edelläolevan patruunan nalliin ja laukaista sen, tylppä luoti taas ei). Samojen patruunoiden käyttö sekä revolverissa että kiväärissä oli patruunahuollon kannalta hyvin edullista ja mahdollisti saman patruunan ampumisen tarkasti huomattavasti pidemmille etäisyyksille kuin revolverista. Winchester 1873:sta pesitettiin laajalle patruunavalikoimalle joten ase oli saatavilla kaikissa revolverikalipeereissa. Tämä replika-kivääri toimitetaan kolmen tätä mallia varten valmistetun replikapatruunan kanssa. Patruunat voi ladata kivääriin latausportista, latausliike lataa patruunan patruunapesään ja uusi latausliike heittää patruunan ulos hylsynpoistoaukosta. (HUOM! Teoriassa näin, käytännössä mekanismi ei ole 100% varmatoiminen ja erityisesti olosvetäjä on runsaassa käytössä altis kulumiselle.) Old west-viimeistelyn premium-versio jäljittelee hyvin aidon oloisesti sinistetyyn aseen kulunutta pintaa, jossa alkuperäinen musta väri on kulunut epätasaisesti.

  • Denix replika-ase #8318
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Puuosat aitoa puuta
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito, kaksi liipasinta ja kaksi iskuria, taittuu auki
  • Pituus: 1100mm
  • Paino:2,63kg

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

 

Paino 2,7 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Winchester 1873 Vipulukkokivääri (Old west)”
Scroll to Top