Colt 1911-A1 pistooli nikkeli + Double Diamond-kahvat

105,95 

Colt 1911-A1, cal .45ACP. Metallinen replica kiiltävällä nikkeliviimeistelyllä ja kuvioiduilla puukahvoilla. DeLuxe-versiossa pikkuosat liikkuvat ja toiminnot ovat kuin oikeassa pistoolissa.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): DE-6312-DD Osasto:

Colt 1911-A1 pistoolin paranneltu replikaversio, jossa liikkuvien irtonaisista komponenteista valmistettujen osien määrää on lisätty. Keskeinen parannus on helpompi kenttäpurettavuus ja toimiva peukalovarmistin. Varmistin sekä liikkuu että varmistaa pistoolin, eli varmistimen päällä ollessa replikaa ei voi kuivalaukaista. Replika sopii siten korvaamaan oikeaa pistoolia esimerkiksi koulutustilanteessa.

HUOM! Varmistimen mitoitus on melko tiukka ja varsinkin niklatussa mallissa varmistimen etukärki (kohta joka ottaa kiinni luistin varmistinloven etuosaan) voi vaatia hieman viilaamista jotta varmistin liikkuu kevyesti.

Jos tätä replikaa halutaan kenttäpurkaa, luistinvapautinvivun takaosaan ja peukalovarmistimen etuosaan koskettavat jousikuormitteiset lukitustapit voi poistaa ilman olennaista käytännön vaikutusta vipujen toimintaan. (Tapit jousineen eivät ole holkkiinsa lukittuja, eli ne lentävät helposti ulos jos luistinvapautinvipu tai kahvalevy irrotetaan pistoolin rungosta.)

***

Amerikkalainen Colt 1911-A1 .45 ACP sotilaspistooli. Ase valittiin USA:n armeijan palvelusaseeksi vuonna 1911 ja se pysyi palveluskäytössä yli 70 vuotta, kunnes se korvattiin 1980-luvun puolivälistä alkaen 9mm Beretalla. Siitä huolimatta, 1911-tyyppiset aseet ovat edelleen rajoitetussa palveluskäytössä USA:ssa ja monissa muissa maissa. Urheiluammunnassa 1911-rakenteeseen perustuvat aseet ovat erittäin suosittuja ja aseilla sekä niiden viritysosilla on kymmeniä valmistajia ympäri maailmaa.

1911A1-replikan lippaaseen voi ladata 9mm Para replikapatruunoita (Denix #52) tai 9mm dekopatruunoita.

1911-malli on realistisin Denixin automaattipistoolireplika.

  • Denix replika-ase #6312-DD
  • Metalliosat kevytmetallivalua
  • Double Diamond-puukahvat
  • Ase virittyy ja kuivalaukeaa kuten aito, lipas irtoaa, kahvavarmistin liikkuu, peukalovarmistin liikkuu ja varmistaa pistoolin, luisti voidaan lukita taka-asentoon, replika on kenttäpurettavissa
  • Pituus: 230mm
  • Paino:

 

HUOM! Denix-replika-aseet on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi, ei teknisiksi mallikappaleiksi. Replikoissa ei ole karkaistuja osia, joten raju käsittely ja replikoiden kuivalaukominen voi mallista riippuen rikkoa replikan laukaisukoneiston virekynnykset, jouset yms. osat.

Paino 1,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Colt 1911-A1 pistooli nikkeli + Double Diamond-kahvat”
Scroll to Top